3 lucruri pe care sa le faci la prima intalnire

22/06/2017

Prima intalnire este poate cel mai important moment din relatia voastra. Acolo se decide daca voi o sa formati un cuplu sau daca o sa ramaneti la stagiul de prieteni. Daca lucrurile merg bine la prima intalnire, vei castiga cu siguranta si cea de-a doua intalnire, acolo unde lucrurile deja pot evolua si se pot duce in directia in care tu iti doresti. Totusi, nu trebuie sa-ti programezi prea mult ceea ce vei face la prima intalnire pentru ca vei cadea in penibil si vei fi mereu ca un robot care si-a programat fiecare miscare, iar partenerul isi va da seama de aceste lucruri si isi va face o parere proasta despre tine. Ceea ce tu nu iti doresti.

3 lucruri de facut la prima intalnire:

1. Plimbare in parc

Prima intalnire nu trebuie sa fie neaparat intr-un pub sau un restaurant, ci poate fi si intr-un parc, acolo unde va veti plimba in timp ce povestiti despre voi. Este indicat sa alegi un loc frumos. Cel care alege de cele mai multe ori locurile intalnirii sunt barbatii.

2. Complimente

Poti sa ii faci mai multe complimente, dar sa nu devii exagerat in asta. Invata sa fii echilibrat si sa nu depasesti masura pentru ca ea sau el este atenta/atent la fiecare gest si cuvant spus de tine.

3. Un mic cadou

O floare sau un lucru mic care inseamna mult pentru partener reprezinta atentia perfecta pentru prima intalnire. Nici aici nu trebuie sa fii prea exagerat pentru a nu crea o impresie eronata.