Motive pentru care sa iesi la intalniri

25/09/2017

Intalnirile reprezinta o modalitate foarte facila de a cunoaste mai multe persoane. Mersul la o intalnire este destul de incitant. Veti vedea ca vei avea sanse sa cunosti o persoana noua si poate cine stie, acea persoana va putea fi cea care se va dovedi a fi aleasa. In cadrul unei intalniri va trebui sa raspunzi la intrebari si eventual, in unele situatii sa refuzi politicos sa raspunzi la acestea.

Pentru a gasi o persoana potrivita ar trebui sa mergi la mai multe intalniri. Apartamentul este un loc foarte confortabil. Fiind mereu conectata la internet si la cablu, chiar nu ai un motiv pentru a parasi apartamentul. Pentru a-ti crea mai multe sanse de a cunoaste o alta persoana, ar trebui totusi sa mai iesi din cand in cand. Daca stai departe de intalniri exista ricul sa inceapa sa-ti placa mai mult singuratatea. Acest lucru nu este foarte normal. A renunta la iubire este o nebunie curata si nimeni nu ar trebui sa treaca prin acest lucru.

Exista posibilitatea sa nu-ti placa intalnirile. Datingul nu este asa cum ar trebui sa fie si te vei confrunta cu diverse situatii uneori chiar neplacute. Cu toate acestea, daca nu vei incerca exista riscul sa ratezi niste ocazii. Aceste ocazii nu se vor mai putea intoarce si va trebui sa traiesti cu gandul ca nu ai actionat in momentul in care ar fi trebuit. Timpul trece destul de repede si nu va fi in favoarea ta daca vei ramane pasiv pentru o perioada lunga de timp. Daca ramai in casa, nu vei sti ce vrei de la viitor. De asemenea, acest viitor ar putea deveni foarte rapid unul singur si plictisitor. Acest viitor s-ar putea transforma usor in unul petrecut in singuratate. Daca nu iti vei face planuri cu privire la persoana pe care o vei alege, atunci acest viitor ar putea deveni unul caracterizat prin singuratate.

Nu te va obliga niemni sa faci nimic. Depinde de tine daca iti place sau nu o anumita persoana. Daca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu un partener de conversatie poti fi onesta cu el si sa-i spui acest lucru. El ar trebui sa inteleaga si sa iti respecte decizia daca intr-adevar tine la tine. Nu trebuie sa iesi zi de zi cu altcineva. Nu ar trebui nici sa fortezi prea mult lucrurile. Poti iesi la o intalnire sau chiar doua, dupa care sa faci o pauza.